Svar på adventistsamfunnets nye guddomslære

Svar på forside002Boka «Svar på adventistsamfunnets nye guddomslære» er en respons på den klart u-bibelsk argumentasjonen benyttet i Adventistsamfunnets litteratur i et forsøk på å bekrefte dogmet om treenigheten. Denne boken påviser også at flere av Ellen Whites uttalelser om Guddommen både er ignorert og forfalsket i nevnte litteratur.

Sannhet er et nøkkelord for vår bevegelse. Når den blir oversett for å kunne innføre en falsk lære om Gud som bryter med hva Herren har åpenbart, er en reaksjon påkrevd. Denne «Tre-i-en» læren om Gud, som for første gang ble vedtatt for hele verdensfeltet av vårt kirkesamfunn i 1980, er ikke samstemt med Herrens åpenbaring, men er i en økumenisk prosess tilpasset hva pavemakten og den falne protestantismen forkynner. Skrevet spesielt for medlemmer av adventistsamfunnet, men kan også leses av andre.

En eller flere hefter sendes gratis. Bestilling sendes til bestilling@kainos.no

Dette innlegget ble publisert i Prosjekter Litteratur. Bokmerk permalenken.