En av oss

En av oss001Budskapet om at Guds Sønn i sannhet ble «en av oss» og tok den falne og syndige naturen til både Adam, Abraham og deg og meg i inkarnasjonen, er svært tydelig undervist i Bibelen. Vår pioner, som vi alle kjenner, Ellen White, bekrefter denne bibelske sannheten med ca. 400 sitater. Den samme solide dokumentasjonen finner vi i adventistsamfunnets forkynnelse de første 100 år av vår eksistens. En endringsprosess begynte midt på 1950 tallet, for å unngå et «sekt-stempel» og for å bli økumenisk akseptert av den generelle kristenheten.

Denne boka viser hvordan og hvorfor en lære om at Jesus tok den ufalne Adams natur da han ble menneske, ødelegger selve fundamentet for både frelsesbudskapet og adventbudskapet. Skrevet spesielt for medlemmer av adventistsamfunnet, men kan også leses av andre.

En eller flere hefter sendes gratis. Bestilling sendes til bestilling@kainos.no

Dette innlegget ble publisert i Prosjekter Litteratur og merket med , , . Bokmerk permalenken.