«De aller siste tider» – Møter på Tveita, Oslo 2 mars

Program:

Hvilken oppgave gir Gud sine barn i denne tid?

Ser vi nå begynnelsen til avslutningen?

John Berglund vil presentere: Er de ideologiske systemene, som vi vet utgjør Babylon, nå ved å falle grunnet fravær av moralteologi og okkult innflytelse? Skjer det nå noe som aldri har skjedd før?   

Elin T H Berglund: Hva forteller profetiene om de siste dager og måneder før nådedøren stenges og tiden etter? Hvordan skal vi tolke det som er åpenbart? Hva vil skje videre heretter?

John Berglund: Hvis vi ignorerer et eneste ledd i Adventbudskapets sannhetskjede, mistes forståelsen av ”det evige evangelium” og budskapet rettferdiggjørelse ved tro”. Vi skal se på 6 av leddene i denne kjeden. Hvorfor vil en benektelse av en eneste av våre trospillarer undergrave Guds åpenbaring av adventbevegelsens oppgave?

Med T-banen: (linje 2 – Ellingsrudåsen). Av ved Tveita T-banestasjon. Gå gjennom Tveita senteret, rett gangvei ca. 100 meter. Rett før rødblokka, ta til høyre, så rett fram. (Totalt 5 min å gå fra T-banen.)

Med bil: Er du på E6 fra sentrum, kjør til høyre første avkjørsel etter Teisenkrysset; Teisen veien. Etter 700 meter sving til høyre inn på Ole Devigsvei.. Andre avkjørsel i rundkjøringen inn på Tvetenveien. På Tveita sving inn til venstre på Sigrid Undsetsvei.

Kjør Sigrid Undsetsvei rundt Tveita og opp Erlendsvei, helt til toppen. Det er en bom der du kan åpne, så til venstre ca. 30 meter. Parkering.God Mat!

Samvær i så lang tid krever en matpause. Wenche lager en god gryterett men ta gjerne med ekstra brød om du har. Du må gjerne ta med papptallerken og pappkrus.Vi vil også ta opp nyheter og vitnesbyrd om tiden vi lever i.

Disse og mange flere spørsmål

cover photo, Image may contain: ocean, sky and water

vil belyses, og du er

Bilderesultat for ellen g white pathway

velkommen med hva du/dere selv har studert omkring disse temaene. Både innlegg, kommentarer og spørsmål i en god ånd, vil være positive bidrag etter hvert møte.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.