Bok avslører historisk bedrag

Truth Triumphant er endelig oversatt til norsk!

Les mere om boka:

Det er blitt en vanlig oppfatning hos mange at det kun var en kristen kirke fra apostlenes tid til reformasjonen. Kunnskapen om alle menighetene og misjonærene som opprettet skoler i en rekke land, samlet og kopierte en uforfalsket Bibel og vant millioner for Kristus i denne lange tidsperioden, har nesten gått tapt. Denne boka vil framheve menighetene som utgjør den glemte kirkehistorien og dens mange gudgitte arbeidere. Kanskje er det nettopp disse troende som tok vare på og spredte Jesu og apostlenes sanne lære, til tross for omfattende forfølgelse i mange hundre år.
Da denne boken i annet opplag, ga en kristen leder ordre til trykkeriet om å brenne trykkplatene, dette for å hindre at bokas innhold ble videre kjent. Saboteringen ble utført, siden sannheten boka formidlet ikke var populær i visse kretser. Nå foreligger denne boka for første gang på norsk.
Dette monumentale verket er ikke en enkelt persons eller en menighets meninger. Den er basert på mange år med grundig vitenskapelig forskning, med en solid base av kildehenvisninger som utgjør 870 refererte kildehenvisninger, henvisning til 218 bøker og 55 bibliografier. Kilder, innskripsjoner og skriftlige overleveringer som er gått i glemmeboken eller søkt gjemt bort, blir grundig belyst. Forfatteren hever sannhetens lys fra glemselen slør.
Denne boka kan videre gi et riktig bilde av vår egen tid, og hjelpe oss å forstå hvordan bibelen forutså at dette skulle skje og kaller den «menigheten i ødemarken». Først da kan forførelse avsløres og sannheten seire.

Om forfatteren:
Benjamin George Wilkinson (1872-1968) var misjonær, lærer, forfatter, teolog og ansett som en av de store forsvarerne av King James Bibelen. Han skrev også en anerkjent bok om bibeloversettelser: Our Authorized Bible Vindicated . Han var i mange år dekanus ved det teologiske fakultet på Washington Adventist University.

Bestilles her: bestilling@kainos.no

Dette innlegget ble publisert i Prosjekter Bøker og merket med , , . Bokmerk permalenken.