Ny bok – skrevet for de som leter – Glemte Sannheter i Bibelen

Glemte sannheter001

Stiftelsen Kainos har nylig utgitt John Berglunds bok «Glemte sannheter i Bibelen». Denne boka er på 375 sider og er illustrert med ca. 130 fargeillustrasjoner. Innholdet i boka er blitt til ved å luke ut av populær tro og lære, innflytelse fra hedensk filosofi og tradisjoner som ikke har Skriften som fundament. I stedet tilbys et fokus på sentrale Bibelske sannheter slik de framstår i profetenes, Jesu og apostlenes undervisning.

Blant de 18 kapitlene i boka finner du temaene: Sann tilbedelse. Når han kommer. Evangeliet før korset. Ved tro alene. Oppgjørsdagen. Dyrets bilde og merke. Økumenisk enhet. Antikrist identifisert. Tusen år og Et evig evangelium.

Boken er gratis, men vi blir svært glade for en gave på ca. kr. 200,- som vil dekke det meste av utgifter. Bestill gjerne flere så du kan gi bort til en som trenger det. Send spørsmål om kontonummer og bestilling av boka til bestilling@kainos.no.

Dette innlegget ble publisert i Prosjekter Litteratur og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.