samvær på nett sabbaten den 8 august

Kjære søsken,

Du er invitert til åndelig felleskap på Sabbaten 08.08.2015 kl. 13.30. Vi starter med Sabbatskolen som blir ledet av Elin med emnet: «Tanker fra Getsemane». Dermed vil Jan Naumann holde tale for oss om «Helliggjørelse» kl. 15.00.

For deg som ikke har vært med på det før, så blir kun navnet du logger deg inn med synlig for andre.
Du logger deg inn med ditt eget navn eller anonymt på:

http://www.webmeetinglogin.com/go/studycenter/group

«Den som er fylt med Guds nåde og kjærlighet til medmennesker, vil finne muligheter til å tale et ord i rette tid til den som behøver det, hvor han enn befinner seg. I en travel verden skal de kristne være rettskafne i all sin ferd og ydmykt arbeide for sin mester. Vi lever i verdens siste tid, en tid full av synd og fordervelse. I likhet med Noah må vi leve slik at vi blir til glede for Gud, «han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys» (1 Pet 2,9). I den bønnen Kristus bad like før korsfesteisen, sa han: «deg ber ikke om at du skal ta dem ut av verden, men at du skal bevare dem fra det onde» (Joh 17,15).» –
På fast grunn 1 kapittel 14. Fra side 85.

Gud være med deg!

Dette innlegget ble publisert i Møter og samlinger. Bokmerk permalenken.