Nå kan vi møtes på «møterommet» !

Taler, vitnesbyrd, bibelstudier, misjonshistorier…..Engelsk og norsk.

Skriv denne adressen i adressefeltet: Skriv i adressefeltet: http://www.webmeetinglogin.com/go/church/services

Logg deretter inn som gjest, skriv navn, initialer eller hvis du ønsker å være anonym skriv noe helt annet. Trykk ENTER. Du kommer da inn på møterommet og ser de andre som er der inne, ser et kommentarfelt du kan skrive i og to skjermer. En for taleren og en skjerm for hans/hennes powerpointpresentasjon. Øverst i høyre hjørne ser du en hånd, den kan du trykke på hvis du vil si noe muntlig. Da kan alle se deg. Det er moderator som “slipper deg inn”. Husk å skru av mikrofonen når du slutter å snakker og lytter til de andre. Det er bilde av en mikrofon også oppe i høyre hjørne eller nederst på bildet av deg.

Foreløpig er det møter hver sabbat klokken 13:30 oh hver mandag kl. 19:00.  Dersom du ønsker å følge med på møter og tema kan du gå inn på facebooksiden; Den levende sannheten. Dersom du ikke har facebooksider, følg med her på www.kainos.no. Vi vil bringe informasjonen videre fra facebooksiden.

facebookside

Dette innlegget ble publisert i Møter og samlinger og merket med , . Bokmerk permalenken.